"Ünlü Ressamların Tablolarında İstanbul Olsaydı" Etwinning Projemiz Başlıyor

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmenlerinden Şule DİKKAYA ve Afacanlar sınıfının katılımcılığını gerçekleştirdikleri "Ünlü Ressamların Tablolarında İstanbul Olsaydı" isimli Etwinning projemiz başlıyor.

"Ünlü Ressamların Tablolarında İstanbul Olsaydı" isimli e Twinning projemiz kapsamında; çocukların hayal güçlerini geliştirmeyi ve yaratıcılığını desteklemeyi ve sanata, sanatçıya karşı ilk imgelerini oluşturmalarında rehber olmayı hedefledik. 0-6 yaş döneminin çocuklar için kritik olduğunun bilinci ile çocukların çevrelerinde karşılaştıkları uyarıcıların zenginliğini arttırarak bilişsel gelişimlerini olumlu yönde desteklemeyi amaçladık.

Projemizde ünlü ressamların eserlerini okul öncesi döneme uyarlayıp eşsiz güzellikleri olan İstanbul'la harmanlamayı planlıyoruz. Böylece her haftaya bir ressam, ressamların hayatları ve eserlerini inceleyeceğiz. Ayrıca bu ressamların eserlerini kendimize göre yorumlayarak özgün ve yaratıcı etkinlikler ortaya çıkaracağız.

15-12-202015-12-202015-12-2020

15-12-2020